Slider 01 Slider 02 Slider 03 Slider 04 Slider 05 Slider 06 Slider 07
This is an example of a HTML caption with a link.

Nytår i Canada, 1997

Nytåret mellem '96 og '97 besluttede Carsten og jeg, at holde et brag af et Nytår i Canada.

I Toronto indlogerede vi på The Westin Harbour Castle og lejede en Grand Am så vi var godt mobile :-)

Billede nedenfor er fra hotellets revolving restaurant på øverste etage, hvor der var udsigt over hele byen.Vi fejrede nytåret i Toronto. Det var koldt! Meget koldt!! Hvis man gik mere end 100 meter udenfor, uden hue på, så fik man ondt i ørerne. Og jeg mener meget ondt i ørerne. Ikke som vi kender det fra den danske vinter.

Da vi intet havde bestilt hjemmefra, i relation til selve nytårsarrangementet, så "hoppede" vi bare på et arrangement som hotellet reklamerede med i deres revolving restaurant.

Det skulle snart vise sig, at være knap så spændende :-) Det var en mindre, men meget hyggelig, restaurant. Med en del ældre mennesker... som tydeligvis var i restauranten for at nyde en stille middag. Og musikken var også yderst afdæmpet. Der var altså ikke "gang i den". Så vi blev hurtigt færdige med at spise og måtte videre.

I restauranten nåede vi dog, at bestille 2 James Bond drinks, altså vodka-martini "shaken not stirred". Og jeg skal hilse og sige, at det smager ganske forfærdeligt :-)

Bond

Nå, men vi måtte ud og lede efter et sted hvor der var "gang i den", og nytårsfest. På Torvet, lige ved hotellet, var der heldigvis stort udendørs arrangement, hvor nytåret blev fejret. Men, men, men; politiet red rundt på heste og kontrollerede at ingen drak spiritus, da det var 'Alcohol-free New Years Eve' :-)

Så vi måtte gå op på hotelværelset hver gang vi ville drikke en øl. Hmmm det havde vi ikke lige planlagt.

Vi sluttede aftenen på hotellets bar, hvor de trods alt gerne måtte udskænke alkohol. Der talte vi med en fuld canadier som sagde "I would like to kill a Dane". Jeg tror aldrig vi helt fandt ud af, hvorvidt manden var fuld, lavede sjov med os, eller mente det i ramme alvor.

Det jeg primært husker fra Toronto er deres underjordiske butikscentre og shoppingmals. Det er rart, at have "forretningsgaderne" indendørs, eller under jorden, da det er alt for koldt at gå ude.

 

Montreal er en hyggelig by, hvor gaderne minder om strøget i København. Men butiksgaden er flere kilometer lang.

 

Ottawa er Canada's regeringsby, hvilket man bliver lidt overrasket over, da byen ikke er særlig stor. Vi havde læst, at de har en kanal/flod som er meget populær at stå på skøjter på. Så den måtte vi se. Vi havde kun en enkelt overnatning i Ottawa. Så gik turen videre til Quebec.


Ruten

Vi startede og sluttede turen i Toronto, og kørte så i vores Grand Am til byerne Montreal, Ottawa og Quebec.


 

Den 2. januar '97 lejede vi en Grand Am i Toronto og kørte til Montreal, hvor vi aflevede den, da vi havde planlagt at blive i Montreal nogle dage.

Den 3. januar ankommer vi til hotel Le Centre Sheraton i Montreal.

Den 8. januar ankommer vi til Delta Ottawa Hotel & Suites, i Ottawa.

 

Flere billeder fra Canada


 

 

Copyright © 2014 Søren Nielsen| Designed by Free CSS Templates